JUGOSLAVIJA:
"MIR" KOJI PRIPREMA NOVE, GNUSNE RATOVE

I pored velicanstvenog otpora jugoslovenskih naroda, koji su povredeni ali ne i pobedeni i unizeni, ganksteri NATO-a pocinju da instaliraju na jugoslovenskoj teritoriji svoju mašineriju terora. Uzaludna zelja da se uspe tamo gde je propao nacizam i fašizam: u zelji da se porobe svi narodi na Balkanu (ukjlucujuci i Albance sa Kosova) i da se postave vojne baze iz kojih ce se maršom krenuti prema Rusiji i Kini.

Plan agresije koju ubice Clinton i D'Alema nazivaju "mir", priprema teška vremena proleterima na Zapadu, koji ce morati da plate ceh (i ne samo konkretno, iz svog dzepa) zbog pljackasne i ratnohuškacke politike imperijalistickih zemalja.

Antiimperijalisticka mobilizacija mora da se nastavi i da se siri pre svega medu radnicima. Zato mora da se oslobodi onog pacifizma koji se pokazao kao saucesnik NATO-a i vlade u Rimu a koji je s druge strane, bio izrazito agresivan prema Jugoslovenima koristeci kao izgovor Miloševica i da se vrlo aktivno ujedini sa proleterima i narodima koje su "nasi" izrabljivaci napali.

NAPOLJE NATO, ITALIJA, IMPERIJALIZAM SA BALKANA I SA CELOG SVETA!

ZA UJEDINJENU POBUNU SVIH NARODA BALKANA PROTIV POROBLJAvACKOG ZAPADA!

ZA UJEDINJENU ORGANIZACIJU INTERNACIONALNE KLASE SVIH KOJI SU POTLACENI BEY OBZIRA NA RASU ILI ZEMLJU KOJOJ PRIPADAJU!

ZA KOMUNIZAM!

ORGANIZZAZIONE COMUNISTA INTERNAZIONALISTA

Back to che fare in:  [English]     [Italian]   [Deutche]

Back to page against Nato in:  [English]    [Italian]    [Deutche]